Mangalia / Litoral / Vacante in Romania
sau
NEWSLETTER Fii mereu la curent cu ofertele noastre
LAST MINUTE
  BILETE DE AVION

Municipiul Mangalia este situat la limita de sud – est a tarii, la aproximativ 45 km sud de Constanta si la 11 km nord de punctul de frontiera Vama Veche cu Bulgaria.
Mangalia, un oras in continua dezvoltare, un oras curat si cochet, ofera turistilor posibilitati variate de petrecere a timpului: vizitarea Hergheliei Mangalia (unde se poate practica echitatia), ruinele Cetătii Callatis, Muzeul de Arheologie, Mormantul cu Papirus, datand din epoca elenistica, bisericile crestine, Moscheea Esma han Sultan (stil maur, 1650), Centrul de Cercetari Speologice etc.
Izvoarele mezotermale sulfuroase din Mangalia sunt valorificate in bazele de tratament cu efecte recunoscute in ameliorarea bolilor sistemului osos si în tratamentale recuperatorii.

Hotel Paradiso 3*

Situat la 25 m de plajã, pe faleza orasului Mangalia.

 

 
vezi oferta
   

Hostel Alutus 3*

Hotelul Alutus, situat in centrul orasului Mangalia la doar 500 m de plaja, isi propune sa devina partenerul tau de vacanta in sudul litoralului romanesc.

 

vezi oferta
   

Hotel Mera Brise 4*

Hotelul este situat pe faleza din Mangalia, in imediata apropiere a marii.

vezi oferta
   

Hotel MSR PORT 4*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în Mangalia, pe malul Mării Negre, la doar 100 de metri de portul turistic.

 

vezi oferta
   

Hotel Solymar 3*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat la doar 20 de metri de plajă şi la 50 de metri de centrul oraşului Mangalia.

 

vezi oferta
   

Hotel Laguna 3*

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest hotel de pe litoral oferă o plajă privată, prevăzută cu şezlonguri şi umbrele de soare, precum şi camere cu balcon. 

 

 

vezi oferta