Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO TIRAN SHARM

   Sharm El Sheikh


Descriere



Localizare:

Barceló Tiran Sharm, este un hotel de lux situat în partea de nord a orașului Sharm El Sheikh, pe coasta Nabq, la 18km distanta de Soho Square si la la 11 km fata de aeroport. Ocupand o suprafață de 80.000 m², cu vederi spectaculoase la Golful Aqaba și catre insula principală Tiran, hotelul transforma orice sejur într-o experiență de neuitat.

Facilitati hotel:

Resortul pune la dispoziţie unităţi de cazare luxoase, receptie 24h, lobby, Wi-Fi, bancomat, camera de bagaje, magazine, salon de infrumusetare, restaurante, baruri, 5 piscine în aer liber, un centru de SPA si Wellness, sauna, piscina, centru de fitness, jacuzzi, club de noapte, teren de volei, spectacole live, masaj, bai turcesti, facilitati de preparare a gratarului, teren de tenis, mini golf, tenis de masa, programe de divertisment, plaja privata.

Facilitati camere:

Toate camerele şi suitele au interior luxos si modern, Tv cu ecran plat/satelit, balcon /terasa, baie cu duş/cada, uscător pentru par si prodese cosmetice, fier de calcat, aer conditionat, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, telefon, mini-bar, precum si halat de baie si papuci de casa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.