Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA BLU SHARM

   Sharm El Sheikh


Descriere

Localizare: Resortul Aqua Blu se afla la aproximativ 1,7 km de Golful Naama in Sharm el-Sheikh si la aproximativ 15 km de aeroport.

Facilitati hotel: Parc acvatic, tobogane, mini-club, piscina pentru copii, seif, schimb valutar, Wi-fi,receptie 24/24, loc de depozitare al bagajelor, bancomat, frizerie, parcare, plaja privata, aer conditionat in zonele publice, room service, curatatorie/spalatorie, fax / copiator, sala de sedinte, magazine / servicii comerciale, serviciu medical, sala de jocuri.

Dotari camere: Aer conditionat, televiziune prin cablu/satelit, serviciu de cafea si ceai, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, mini-bar, articole de toaleta gratuite, halat de baie, balcon; camera are vedere la gradina sau piscina.

Web:https://www.aquablusharm.website/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.