Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS PALACE RESORT SHARM EL SHEIKH

   Sharm El Sheikh


Descriere



Localizare:

Hotelul de 5 stele, situat pe plaja Mării Roșii, la 5 minute cu mașina de Piaţa Soho și la 15 minute cu mașina de Golful Naama. Hotelul a fost construit in 2010 si are un total de 468 camere. Cu servicii de talie internationala si cu o atmosfera vesela si primitoare, este pe placut multor turisti ce vin in vacanta la Sharm El Sheikh.

Facilitati hotel:

Proprietatea oferă receptie 24h, zona de lobby, Wi-Fi, terasa, camera de bagaje, 3 restaurante, baruri, 6 piscine conectate prin lacuri şi cascade, centru Spa care oferă tratamente de masaj, sauna, sală de gimnastică, snorkelling, loc de joacă şi în piscina special amenajată, 5 tobogane de apa, spalatorie si curatatorie, cabinet medical, magazine, centru de schimb valutar, plaja privata.

Facilitati camere:

Camerele şi suitele moderne, sunt dotate cu Tv cu ecran plat/ satelit, uscator pentru par si articole de toaleta, seif, aer conditionat, mini-bar, telefon, balcon / terasa, pardoseala - gresie, room service (contra cost), facilitati pentru ceai/cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.