Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Cases DOr

   Cala Dor


Descriere

LOCALIZARE: hotelul BluSea Cases DOr se afla la aproximativ 12 km de Porto Colom, Santany la 12 km , Felanitx la 15 km. Plaja cu nisip se afla al 350 metri de hotel, zona de baruri si restaurante se afla la 150 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2009 , cladirea de 2 etaje consta intr-o cladire princiapala si 7 cladiri secundare si o capacitate de 279 de camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 2 de ore, lobby , 8 lifturi, aer conditionat, seif, parcare gratuita, exchange, 3 restaurante, snack bar, 2 baruri, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara, piscina pentru copii integrata celei principale, sezlonguri si umbrele la piscina. Sporturi si activitati precum: tenni, biliard, badminton, mese de tennis - se pot practica conta-cost.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele standard dispun de: 2 paturi witn, living cu canapea , balcon sau terasa, incalzire / aer conditionat , internt ( wireless, gratuit), seif, TV cu ecran plat, baie cu dus, pe jos au pardoseala, balcon sau terasa.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.