Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cactus Hotel

   Laganas


Descriere

Acest complex in sistem self-catering din Laganas oferă camere cu aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi si TV prin satelit/cu plată. Are o piscină mare cu șezlonguri alăturate si umbrele gratuite, precum si un cocktail bar.

Hotelul Cactus oferă studiouri si apartamente cu 1 dormitor, toate avand bucătărie complet utilată, cu aragaz electric și prăjitor de paine. Seiful este oferit gratuit, iar facilitățile de călcat sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar.

Barul de la piscină servește micul dejun si mancăruri variate, iar oaspeții pot fi serviți in interior sau la piscină. Barul are un TV mare cu plasmă si canale prin satelit.

Piscina Hotelului Cactus oferă hidromasaj si muzică subacvatică. Printre facilitățile de wellness se numără o saună si o mică sală de gimnastică.

Oaspeții mai tineri ai hotelului se pot bucura de piscina proprie și de sala cu jocuri și biliard.

Recepția cu program non-stop a Hotelului Cactus poate oferi servicii de inchirieri auto si de secretariat/fax. Oaspetii au la dispozitie o parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.