Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURISTIC CASA ELENA

   Voronet


Descriere

Complexul Turistic Casa Elena este situat in Voronet, la doar 100 metrii de padure cu vedere la raul Moldova.

Complexul Casa Elena este situat in localitatea Voronet, la 3,5 km de orasul Gura Humorului si la doar 1,5 km de manastirea Voronet, fiind una dintre cele mai renumite si apreciate locatii din zona. In imediata apropiere se afla Parcul de divertisment Arinis si Partia de Schi Soimul unde dornicii de miscare se pot recrea si admira privelistile de munte. Cu o minunata vedere catre raul Moldova, sub poalele padurilor de conifere, Casa Elena reprezinta o adevarata oaza de liniste care incanta ochiul si sufletul turistilor. Gradina mare, este un loc ideal de joaca pentru copii si de relaxare pentru cei mari.
Ambianta placuta, arhitectura deosebita cu finisaje traditionale si serile folclorice organizate in cadrul acestui complex va vor asigura un concediu de neuitat.

Descriere camere:
Numar total camere 47. Total camere duble: 40 - 23 camere duble cu pat matrimonial , 17 camere duble twin, 7 apartamente (5 apartamente cu 2 bai proprii si 2 apartamente cu o singura baie proprie).

Descriere facilitati:
Restaurant - Casa Taraneasca (capacitate 250 locuri), terasa (capacitate 150 locuri), stana turistica (capacitate 40 locuri), sala de protocol Vip (capacitate 16 locuri), sala de conferinta (capacitate 150 locuri), sauna si aparate de fitness, teren de joaca pentru copii, teren de sport, sala de jocuri (biliard, tenis de masa, remi, sah, table), gratar amenajat, parcare privata pazita, miniteren de fotbal, internet.

Atractii turistice:
Manastirile din nordul Moldovei, manastirile din zona Neamt, ceramica neagra de la Marginea, mina de sare de la Cacica, plimbari cu trasura, drumetii pe munti si Complexul de agrement Arinis (complexul detine: piscina acoperita de dimensiuni semiolimpice, patinoar, patinoar pentru patine cu role, pista pentru skateboard, sauna, jacuzzi, terenuri de sport- teren de tenis de camp, fotbal, volei, handbal, baschet, paintball, tir cu arcul) din Gura Humorului care se afla la o distanta de 3 km.

Servicii masa:
Restaurant propriu cu o paleta larga cu delicii traditionale bucovinene, preparate din ingrediente locale, proaspete si naturale.

Facilitati copii:
Loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.