Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA KABAN


Descriere

Kaban este un Boutique Hotel de patru stele, situat in Vatra Dornei, un oras pitoresc cunoscut in intreaga tara ca Perla Bucovinei, recunoscut pentru extraordinarul potential turistic la nivel national si international.

Apartamentele confortabile, cu un design personalizat, concepute pentru a face oaspetii s se simt ca acas, sunt complet echipate cu facilitati high-tech: camerele au internet si sunt dotate cu TV LCD prin cablu si minibar. Serviciile excelente sunt asigurate de ctre un personal amabil si dedicat, aflat permanent la dispozitia clientilor.

Restaurantul dispunde de 80 de locuri, are un design elegant, care imbin elementele traditionale, rustice, cu cele moderne. Pe langa selectia de preparate romanesti specifice zonei,si internationale , oaspetii pot savura buturile preferate la social barul hotelului si se pot relaxa la sauna si jacuzzi.

Printre alte facilitati, Kaban include si dou terase, cu vedere panoramic asupra orasului, precum si o parcare subteran gratuit. De asemenea, complexul este kids friendly, unul in care copiii au la dispozitie un loc de joac cu o multime de atractii specifice varstei, precum si o salin artificial.

Toti oaspetii se pot delecta cu lecturi, la Kaban fiind amenajat o bibliotec vast, unde chiar si cei mai exigenti clienti pot gsi o carte pe gustul lor, oferta fiind una variat. si cum nu poate s nu existe un loc mai special de a citi decat in fata focului aprins dintr-un semineu, la Kaban ai parte si de acest rsft exclusivist!

Scopul nostru este ca fiecare oaspete s rmAana cu amintitri de neuitat, memorabile, si s se intoarc cu drag in locul in care s-a simtit rasfatat cu adevrat.

Kaban este locul de poveste in care dispui de cldura, luxul si intimitatea unui chalet in mijlocul unui oras

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie