Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Robinson

Descriere

Localizare: Casa Robinson, este localizata in cea mai nonconformista statiune de pe litoralul romanesc, Vama Veche, la o distanta de aproximativ 100 metri de plaja si de principalele terase din statiune.

Descriere: Casa Robinson Vama Veche este una dintre cele mai noi constructii din statiune, fiind inaugurata in 2019. Vila ofer conditii de cazare dintre cele mai bune AZn cele 10 camere tip familly, de cate 4 persoane, 2 dintre ele dotate cu chicineta si acces pe terasa cu vedere la mare sau gradina.

In apropierea vilei exista numeroase terase, restaurante si cluburi unde oaspetii nostri pot petrece momente minunate, intr-o atmosfera unde spiritul statiunii este prezent pretutindeni.

Camere:
Vila dispune de:
- 8 camere familiy, pentru 4 persoane
- 2 apartamente cu 2 dormitoare
Camerele dispun de frigider, baie proprie cu cabina de dus si internet wireless, uscator de par, articole de toaleta.
Alaturi de cele 10 camere, avem disponibile 4 dusuri, 4 WC-uri si 4 Chiuvete amplasate in curte pentru zona de camping. Astfel, primim pe toti cei dornici sa vina cu cortul deoarece avem confortul si curatenia necesara.

Pentru cei care doresc sa lucreze 'de acasa' de la noi, se poate realiza acest lucru la un pret accesibil deoarece avem internet wifi Business de la Vodafone.

Animalele de companie sunt acceptate.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie