Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA LUCA

   Vama Veche


Descriere

Pensiunea Casa Luca, situata chiar la intrareain Vama Veche, pe partea dreapta la 20 m de strada ce duce catre plaja si laaproximativ 150 m de plaja dispune de 119 locuri de cazare dispuse in doua locatii.
Prima locatie a fost inaugurata la1 mai 2008 siofera 72 de locuri de cazare in 30 de camere mobilate practic. Fiecare cameradispune de baie proprie cu articole de toaleta gratuite, televizor si accesgratuit la internet. Unele camere dispun si de aer contionat si balcon cuvedere spre mare.
A doua locatie a fost inaugurata in anul 2012 si ofera o capacitate de cazare de 47 de locuriin 18 camere utilitate cu TV si baie proprie.
Pensiunea este compusa din camere dedoua, trei sau patru locuri si din doua suite.
De pe terasa situata pe acoperisul cladiriise poate admira o panorama deosebita a Marii Negre si Vama Veche in toatasplendoarea ei.
Pentru ca sejurul sa fie intru totul lipsit degriji, autoturismul va fi parcat gratuit in curtea pensiunii, ambele locatii dispunandde parcare.
Proprietatea se gaseste la 50 de metri de ceamai apropiata statiede autobuz sila 12 kilometri de Gara din Mangalia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.