Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AELIA VILLA

   Limenas


Descriere



LOCALIZARE

Aelia Villa se află în Limenas, la doar 50 de metri de plaja amenajată Agios Vassilis, și este situată în mijlocul unei grădini cu flori.Portul Limenas se află la 500 de metri de Aelia Villa, iar centrul orașului Limenas este la aproximativ 1,5 km de proprietate.

FACILITATI GENERALE

La câțiva pași de proprietate veți găsi o varietate de restaurante, baruri și supermarketuri. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită.

FACILITATI CAMERE

Proprietatea oferă unități de cazare în sistem self-catering cu acces gratuit la internet Wi-Fi și balcon privat.Studiourile şi apartamentele cu aer condiționat de la Aelia au mobilier modern, decor în culori pastelate, saltea și lenjerie de pat marca Coco-Mat și vedere parțială la Marea Egee, la grădină sau la munte. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă bine utilată, cu frigider, plită și fierbător și o zonă de luat masa, iar unele au și zonă de relaxare. Băile sunt moderne și includ duș sau cadă şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.