Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental Suceava


Descriere

Hotel Continental Suceava este un hotel de 3 stele, pozitionat in centrul orasului si renovat in 2016, aflandu-se in imediata apropiere a principalelor atractii turistice si de business din oras.

In jurul hotelului nostru se afla cele mai importante puncte adiministrative: banci, centre culturale, muzee, puncte de interes comercial si sedii ale principalelor companii din oras, la o distanta de cateva minute de mers pe jos.

Hotelul se afla la o distanta de 3.3 km de cel mai mare centru de cumparaturi din oras (Iulius Mall Suceava) si la o distanta de 12 km de Aeroportul International aStefan cel marea, situat in orasul Salcea.

Pentru doritorii de vacante relaxante cu prietenii sau cu familia, dar si pentru oamenii de afaceri aflati in tranzit in Suceava, hotelul Continental reprezinta alegerea perfecta datorita locatiei, pozitionarii si ofertelor sale.

In 1970 cladirea hotelului a primit premiul Uniunii Arhitectilor din Romania, priceperea renumitului arhitect evreu Leon Srulovici este amintita in literatura de specialitate si astazi. Hotelul Continental este denumit in proiect aahotelul dintre brazii seculariaa, pornind de la vechimea brazilor din fata cladirii. In acelasi timp, hotelul Continental Suceava este singurul hotel din Romania amplasat la o distanta atat de mica (100 m) de o biserica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie