Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Teo

   Sinaia


Descriere

Constructia are o baza solida din piatra si beton si etaje delicate din lemn bine finisat. Cafeneua de lux este un colt de paradis. Fie ca savurezi o cafea esspreso unica, de negasit in distributia publica, sau urmaresti cuburile de gheata rotindu-se in paharul de wiskey vechi, nu ai cum sa te mai gandesti la altceva decat la delicatetea cu care finisajele din piatra completeaza mirosul, confortul si caldura fotoliilor generoase din piele crem.

Aici esti in afara timpului, ca in orice poveste, pentru ca esti si in trecut si in viitor in acelasi timp: vinuri vechi si cafea proaspata, bai spatioase cu jacuzzi, dar incastrate in lemn de esenta rara, look clasic, dar cu dotari ultra-moderne si televizoare LCD sau plasma de ultima generatie. Nu va mirati daca apa porneste fara sa actionati vreun robinet sau daca sapunul pafumat cade la comanda: totul e automatizat. Este special gandit pentru cei care sunt obisnuiti sa fie serviti in stil, dar care cauta si o oaza de intimitate.

Casa Teo este dotata cu:

- Baie/dus cu jacuzzi si masaj

- Mobilier de lux

- TV cu cristale lichide sau plasma

- Internet in toate camerele

- Telefon in camere

- Control acces cu card

- Instalatii automatizate

- Seif in fiecare camera

- Halate de baie fara taxe suplimentare

- 4 locuri de parcare in garaj acoperit

- Receptie 24 ore/ 24

Capacitate:

- 8 camere duble de lux

- 1 apartament

Distractii si relaxare

- Aventuri cu ATV (all terrain vehicle)

- Winter Safari cu Jeep-ul pe munte

- Ski: asistat de monitor

- Jacuzzi: relaxare in fiecare camera

- Cafenea de lux

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.