Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arca Lui Noe

   Sinaia


Descriere

Arca lui Noe, hotelul de 4 stele din statiunea montana Sinaia, a fost proiectat in 2005 in stilul marilor hoteluri din Europa iar scopul a fost indeplinit cu succes. Cladirea hotelului pe 9 nivele se ridica impozant la 27 m inaltime, Arca lui Noe ofera o priveliste deosebita asupra Muntilor Bucegi. Designul interior reflecta luxul in cele mai mici detalii. Holul este ornat cu portrete reflectand plecarea si intoarcerea lui Noe. Decorul este accentuat cu detalii din lemn si marmura.

Frumoasa Sala a Restaurantului cu plafoane inalte este infrumusetata cu candelabre. Pot fi savurate mancaruri rafinate din bucataria Internationala si Armeana, carora li se adauga o lista selecta de vinuri fine.

Hotelul Arca lui Noe este un exemplu inedit de lux in Sinaia. Are 9 etaje cu un design clasic unic, imbogatit de finisaje si detalii din marmura si lemn, trepte si dale din marmura.

Hotel Arca lui Noe ofer oaspetilor si o sal de conferite si sal de protocol, ambele echipate cu tehnologie audio si video: proiectoare, sistem audio, ecrane de afisare, computer, acces la Internet si mass-media. Cine de afaceri sau pauzele de cafea pot fi, de asemenea, organizate, la cerere.Sala de conferintee ofer facilitti si solutii de calitate si flexibile celor care doresc s organizeze intalniri de afaceri, cursuri de formare profesional si alte evenimente. Sala de sedint ofer echipamente audio-video, personalul Arca lui Noe fiind mereu la dispozitia dvs. privind orice detaliu tehnic.
Restaurant & Bar Dup o plimbare in parc, un moment de relaxare este binevenit, ascultand muzic si bucurandu-v de specialittile gastronomice ale buctarului sef.
Apropierea de Manastirea Sinaia, permite o plimbare relaxanta pana; la principalele puncte de atractie din statiune: Castelul Peles, Muzeul Bucegi, Cota 1400.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.