Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA WAGNER

   Sighisoara


Descriere

Hotelul se afla situat intr-o locatie istorica unica, in Piata centrala a cetatii medievale
Hotelul se afla in apropiere de principalele atractii turistice, de cele mai renumite cafenele si baruri, terase, restaurante si magazine din Sighisoara.

Hotelul se afla in apropiere de principalele atractii turistice, de cele mai renumite cafenele si baruri, terase, restaurante si magazine din Sighisoara.
Cele doua cladiri care gazduiesc acum Complexul CASA WAGNER, dateaza din sec. XVIII si sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial UNESCO.
Astfel, printr-un decor istoric, o atmosfera plina de caldura si personal bine pregatit si aflat mereu in slujba ta, iti oferim cele mai confortabile facilitati de cazare.
Hotelul va pune la dispozitie 34 de spatii de cazare, un restaurant propriu de 80 de locuri si o serie de servicii si facilitati variate, precum mini bar, cos cu produse cosmetice, wake up call dar si o crama cu ambianta rustica.
CASA WAGNER asigura servicii complete in urmatoarele domenii: nunti, banchete, receptii, seri tematice, degustari de vinuri, mese festive.

Descriere camere:
Hotelul are 32 camere din camere:
* Single: 5
* Duble: 22 - camere cu doua paturi.
* Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, telefon, canale prin cablu, minibar. Incaperile casei sunt mobilate cu mobilier antic sasesc, vechi de peste 100 de ani.

Descriere facilitati:
Hotelul are in dotare un restaurant cu o capacitate 80 locuri, bar, crama, terasa, receptie deschisa nonstop, gradina, camere pentru nefumatori, camere de familie, seif, camera de bagaje, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, spalatorie, serviciu de calcatorie, pranz la pachet, inchirieri auto, fax/copiator.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 15:00
Check-out: pana la ora 12:00

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu care ofera o gama variata de preparate culinare traditionale si internationale.
* Restaurantul cu bolti gotice de la parter poate gazdui 80 de persoane si ofera o gama variata de preparate culinare traditionale si internationale.Va garantam o cina deosebita intr-o ambianta si decor speciale.
* Terasa interioara unde puteti petrece momente de relaxare sau organiza nunti sau petreceri.
* Crama hotelului dispune de 80 de locuri si reprezinta punctul de atractie datorita ambiantei rustice. Si la barul hotelului puteti savura o colectie aleasa de bauturi.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta:
* sala de conferinta de capacitate 80 de locuri (sistem de traducere simultana, video-proiector, ecran, flip-chart, TV şi DVD).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.