Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EXCLUSIVE HOTEL

   Sibiu


Descriere



Situat la mai putin de 800 de metri de Podul Minciunilor din Sibiu, Exclusive Hotel & More are un restaurant care serveste preparate din bucataria italiana si internationala. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.
Oferind vedere la oras, unitatile au aer conditionat, TV cu ecran plat, birou si minibar. Baile includ dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Oaspetii se pot relaxa la bar si pot lua masa la restaurant sau pe terasa, in timp ce copiii se pot distra in camera de joaca din interior.
In plus, exista o sala de conferinte, disponibila la un cost suplimentar. Alte facilitati disponibile includ servicii de spalatorie si curatatorie chimica, iar la cerere se asigura o trusa dentara, de barbierit sau de baie.
Cel mai apropiat magazin alimentar se afla la 100 de metri. Hotelul este situat la 950 de metri de Piata Mare si la 900 de metri de Piata Mica. Aeroportul International Sibiu este la aproximativ 5 km, iar hotelul pune la dispozitie o parcare privata gratuita.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.