Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elexus Poiana Brasov

   Poiana Brasov


Descriere

Natura e minunata daca vine cu tot confortul. De aceea,la Elexus Poiana Brasov gasesti apartamentele de vacanta in care poti sa te bucuri de natura ca si cum ai fi la tine acasa. Cladire multifunctionala unde sunt Receptia, Centrul SPA (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara infinity incalzita, sauna umeda si uscata), Restaurant, terasa si 1 sala de conferinta. In cladirea multifuntionala nu exista spatii de cazare.
De asemenea,unitatea dispune si de parcare subteranaRestrictii privind Covid-19 impuse de autoritati(organe competente in combaterea raspandirii Covid-19)
In acest moment la Centrul Spa sunt deschise doar piscina exterioara, sauna ,sala de fitness si salonul de masaj.
Pentru pisina exterioara accesul este limitat maxim 4-6 persoane in acelasi timp, pentru 30 min/camera sau apartament.
Accesul este gratuit si se face in limita disponibilitatii din momentul solicitarii.Dupa ce va cazati veti primi un numar de telefon pentru a face programare la piscina exterioara si sauna. In limita disponibilitatii se poate face mai mult de o programare dar nu va putem garanta acest lucru.

Piscina interioara si Jacuzzi sunt in prezent inchise, asteptam decizia autoritatilor pentru a redeschide.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.