Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CINDREL

   Paltinis


Descriere

Hotelul este situat in apropierea partiei de ski si a telescaunului.

Hotelul dispune in total de 94 locuri de cazare dispuse pe 3 etaje in urmatoarea structura: 20 camere standard twin, 20 camere superior twin, 3 camere superior cu pat matrimonial si 4 apartamente cu pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living. Hotelul are un restaurant compus din 2 saloane si cu acces la o terasa acoperita, situate pe acelasi nivel, ideale pentru petreceri sau evenimente private.

Descriere facilitati:
Accesul este gratuit la piscina interioara cu apa incalzita la o temperatura de 28°-30° C. Dimensiunile piscinei sunt L=11m , l=6m cu adancime intre 1,65m si 2.20m motiv ptr care nu este recomandata celor ce nu stiu sa inoate, biliard, tenis de masa, sala de fitness, internet in fiecare camera, parcare supravegheata video gratuita.

Atractii turistice:
Casa Memoriala Constantin Noica, Rezervatia Iezerele Cindrelului. Inchiriat ATV, MTB.

Politici:
Check-in incepand cu orele: 14:00; check-out pana la orele: 12:00.

Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu, micul dejun este inclus in tarif iar pranzul si cina in sistem "a la carte". Restaurant: 2 saloane si o terasa acoperita cu o capacitate totala de 120 locuri; specificul bucatariei este unul romanesc ce poate include preparate la protap si gratar cu carbuni pentru mese organizate. Bar: 1 bar la parterul hotelului cu acces la terasa exterioara.

Facilitati evenimente:
Hotelul Cindrel beneficiaza de facilitati pentru organizarea de conferinte, seminarii, cursuri, prezentari, lansari de produs sau orice alta intalnire de afacere. Ultimul etaj al hotelului va ofera, pe langa o panorama spectaculoasa asupra culmilor muntoase ale Cindrelului o sala de conferinta ce poate gazdui pana la 100 persoane; sala are acces facil la zona de meeting si coffee-break, beneficiaza de lumina naturala, wi-fi gratuit, instalatie de climatizare.
Alte facilitati incluse in costul de inchiriere al salii : videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem audio cu microfoane fara fir.
Suplimentar exista posibilitatea de a inchiria laptop, DVD Player si LCD.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.