Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEPTIMIA RESORT

   Odorheiu Secuiesc


Descriere

SEPTIMIA RESORT este locul unde relaxarea devine o placere adevarata.
Rasfatare si relaxare: petreceti o vacanta senzationala unde puteti imbina relaxarea cu programe active: ohihna in camere spatioase si confortabile de 3 sau 4 stele, rasfatare la centrul de SPA, distractie la centrul de bowling, momente memorabile cu cai speciali la centrul de ecvestru. Alegeti pachetele de SPA, calarie, luna de miere si nu ratati ofertele speciale!

Pentru familii: daca doriti sa va relaxați in timp ce copiii se distreaza, atunci Septimia Resort este locul ideal! Relaxati-va la piscina sau bucurati-va de un masaj special. Copiii pot alege dintre programe variate cum ar fi: instructie de calarie, cursuri de inot, jocuri in apa, cursuri de bowling, sporturi, activitati creative, teren de joc.

Cu scop de business: complexul ofera un mediu rafinat si elegant si asigura conditii pentru evenimente de succes: sala de conferinta, parcare supravegheata, WiFI gratuit, oferte de team-building (concurs de bowling, karaoke, cursuri de gatit, foc de tabara, grill party, program folcloric, degustare de vin, detoxifiere in grup, excursii si exclusivitate la cerere).

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, serviciu de trezire/ceas desteptator. Halat si papuci de baie se asigura in camerele de 4 stele.
Numar total camere: 33 - camere in corp de cladire de 4 stele (13 camere cu pat matrimonial, 6 camere cu doua paturi, 6 camere de tip suita-apartament); camere in corp de 3 stele (6 camere cu paturi matrimoniale , 2 camere de tip suita-apartament).
Duble: 25
Apartamente: 8
Complexul dispune si de Camere la Hostel 2 stele: 2 camere cu 1 pat, 1 camera cu 2 paturi, 1 camera cu 3 paturi, 3 camere cu 4 paturi, 1 camera cu 6 paturi.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet, animalele de companie acceptate - contra cost, pastrare obiecte de valoare, receptie deschisa nonstop, gradina, terasa, facilitati pentru persoane cu handicap, lift, seif, camera de bagaje, depozit schiuri, aer conditionat.
Servicii: room service, spalatorie, serviciu de calcatorie, inchirieri biciclete, fax/copiator.

Locatie:
SEPTIMIA RESORT Hotel, Wellness & SPA este situat in centrul Romaniei, in estul Transilvaniei, la poalele muntilor Harghita, in Odorheiu Secuiesc.

Atractii turistice:
Regiunea ofera programe si activitati variate: ecoturism, panda animalelor salbatice, ture cu bicicleta, ture montane, echitatie, foto-turism, turism cultural, Parcul de aventura Balu, program de vizitare stana, aventuri cu parapanta, ture off-road si ATV, program folcloric, promenada de la Corund.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 11:00.

Servicii masa:
se acorda in unul din cele doua restaurante proprii: restaurantul in hotel de 4 stele cu capacitate pentru maxim 240 persoane, Station Restaurant & Bowling: capacitate 50 de persoane.

Facilitati copii:
teren de joaca pentru copii, bazin de inot cu tobogane pentru copii, inot pentru bebelusi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.