Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL BEACH NESSEBAR I

   Nessebar


Descriere

Localizare: in prima linie, la 50 m de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2012. Orasul vechi Nessebar se afla la o distanta de aproximativ 2 km.
Capacitate: 7 apartamente cu unul si doua dormitoare, dispuse pe 6 etaje.
Facilitati: piscina exterioara, internet wireless, nu se accepta animale de companie, parcare (contra cost).
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, patut pentru copii (contra cost).
Apartament 1 dormitor: pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, seif (gratuit), internet wireless (gratuit), kitchinetta, plita electrica, prajitor de paine, cuptor cu microunde, aspirator, frigider, masina de spalat, baie cu dus/cada, balcon. Apartamentele au vedere spre mare sau spre parc.
Apartament 2 dormitoare: pat dublu sau 2 paturi twin in fiecare dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, seif (gratuit), internet wireless (gratuit), kitchinetta, plita electrica, prajitor de paine, cuptor cu microunde, aspirator, frigider, masina de spalat, baie cu dus/cada, balcon. Apartamentele au vedere spre mare sau spre parc. Apartamentele cu vedere la Parc sau la Piscina sunt localizate la parter.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.