Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vilele soarelui


Descriere

Localizare: Complexul Turistic Vilele Soarelui este localizat in sudul statiunii Neptun, intr-o zona cu multa verdeata in imediata vecinatate a statiunii Jupiter si la cca 300 m de plaja dintre cele doua statiuni.

Descriere: Complexul Turistic Vilele Soarelui a fost construit in 2010 avand un acces facil din soseaua care leaga statiunea Neptun de Jupiter. Complexul Turistic Vilele Soarelui ofera o multime de facilitati pentru buna dispozitie a turistilor care ajung in vacanta aici.
Amplasat intr-o zona linistita in apropierea lacului si prevazut cu terasa (foisor),asigura clientilor locul ideal pentru petrecerea timpului liber.

Camere: Complexul Turistic Vilele Soarelui dispune de 126 spatii de cazare repartizate in 6 vile.
- Vila 1 (S) - 8 camere duble
- Vila 2 (O) - 4 camere duble si 2 suite
- Vila 3 (A) - 4 camere duble,1 apartament (living + dormitor + bucatarie utilata),2 suite.
- Vila 4 (R) - 8 camere duble
- Vila 5 (E) - 8 camere duble
- Vila 6 - 18 camere duble matrimoniale,2 suite si 4 apartamente ( living + dormitor + bucatarie utilata).
Camerele duble sunt dotate cu TV (LCD), aer conditionat,frigider,grup sanitar propriu (cabina de dus),internet wireless. Camerele din vila nr. 6 dispun in plus de balcon.
Suita are aceleasi dotari insa este mai spatioasa si dispune de canapea extensibila.
Apartamentele dispun de TV (LCD),aer conditionat,bucatarie utilata (chiuveta,frigider,plita,cafetiera,cuptor cu microunde,vesela,tacamuri),grup sanitar propriu (cabina de dus),internet wireless. Capacitate apartament 4 adulti+1 copil.

Alte informatii:
Pentru cei pasionati de plimbari, atat pe mare cat si pe uscat, va putem oferi serviciile noastre inedite: o croaziera cu velierul tip Bavaria 44 - 'Oana' sau o plimbare cu biciclete tip quadracycle.

Deasemenea putem asigura transportul de la gara sau autogara catre pensiune si vice versa.

De asemenea unitatea este prevazuta cu parcare in limita locurilor disponibile si loc de joaca pentru cei mici

Unitatea dispune de plaja privata, unde turististii au reducere la sezlonguri.

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie