Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Spring Holiday Orange (Fostul Clabucet)


Descriere

Localizare: Hotelul Spring Holiday Orange este localizat intr-o zona verde din centrul statiunii Neptun,foarte aproape de zona comerciala si la aproximativ 500 metri de plaja.

Descriere: Hotelul Spring Holiday Orange (fostul hotel Clabucet), alaturi de Spring Holiday Blue (fostul hotel Prahova) fac parte din complexul Spring Holiday Resort, unitate de cazare renovata integral in 2020-2021. Complexul hotelier are o capacitate de 500 camere duble si apartamente, modernizate si dotate la standard de 3* plus. Avand cea mai mare capacitate de cazare din Neptun, complexul hotelier Spring Holiday Resort se intinde pe o suprafata de 10.000mp oferind posibilitti multiple de petrecere a timpului liber alturi de prieteni sau de familie. Pentru a satisface pe deplin cerintele clientilor, gazdele au amenajat spatii special dedicate pentru activittile recreative: spatii de joac pentru copii, baruri si terase cu design modern.

Camere:
Spring Holiday Orange, dispune de o capacitate de cazare de 500 de locuri si 250 de camere duble amenajate la standarde inalte de calitate.
Camerele sunt complet renovate si dispun de toate conditiile pentru ca dvs. s va bucurati de confortul si relaxarea de care aveti nevoie.
Toate camerele sunt echipate cu parchet laminat, mobilier si saltele de calitate, TV, aer conditionat, ferestre termopan si bi cu dus.

Masa:

Serviciile de masa sunt optionale, cele trei mese pot fi servite in cadrul restaurantului Spring Holiday Blue


Politici copii:

- copiii intre 0 a 7ani, cazati in camera cu doi adulti
beneficiaza de GRATUITATE la cazare;
- copiii intre 7 a 14 ani, achita supliment de 42 ron cazare/ noapte;
- orice persoana peste 14 ani
este considerata adultsi tarifata cu 50% din valoarea de cazare a camere;

Alte info:

- copiii vor beneficiaza de loc
de joaca
- NU se accepta animale de
companie in unitatea hoteliera;
- Purtarea bratarii de
identificare este obligatorie pe toata perioada sejurului;
- Parcarea este in limita
locurilor disponibile.

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie