Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Ana - Complex Cheile Gradistei

Descriere

Vila Ana, cotata la 4* face parte din complexul Cheile Gradistei din Moieciu si este situata in partea sud-estica a acestuia, langa Casa Dorina, in apropierea foisorului si a platoului, la 75 metri distanta de receptie.
Camere: Vila are o capacitate de 24 locuri de cazare dispuse in 12 camere duble ce dispun de pat matrimonial, televizor si baie proprie cu cada.

In Complex Cheile Gradistei Moieciu oferim urmatoarele servicii de agreement (activitatile desfasurate in aer liber depind de conditiile meteo):
Centrul spa ( piscina, jacuzzi, sauna): 30 lei/ adult/ zi si 15,00 lei/ copil/ zi; - Inchis momentan

Masaj de relaxare: 100 lei/sedinta (cu TVA inclus), Maseur: Kinga Szavuy (pe baza de progamare)

Tour off road cu masini Suzuki sau Duster: 450 lei TVA inclus/masina/tur de 2 ore ( intr-o masina pot merge 4 sau 5 persoane iar turul seface cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica);

Teren tenis: 20 lei/ora+ 12,50 lei/racheta tenis/ora;

Teren volei sau miniteren fotbal a gratuit;

Biciclete: 90 lei/zi intre orele 9:00 a 17:00 sau 50 lei/ 4 ore sau 25 lei/ora;

Drumetii si/sau itinerarii culturale cu ghid specializat: de la 50 Euro/grup 4-15 pers, 60 Euro/grup 16-20 pers., grupuri de peste 20 persoane - 3 Euro/persoana, trasee de 3 - 6 ore; Trasee personalizate cerintelor fiecarui grup!

Pub: bauturi, billiard 20 lei/ora, ping pong 15 lei/ora; - Inchis momentan

Loc de joaca pentru copii exteriora gratuit.

Partii de Schi alpin de diferite grade de dificultate dotate cu instalatie pe cablu teleski si instalatii pentru zapada artificiala si centru de inchirieri echipamente.

Partii de Sanius
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie