Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NORD

   Maramures


Descriere

Hotelul Nord este situat in Bora, la 7 km de centrul oraului, i are un restaurant a la carte. De asemenea, hotelul pune la dispoziie un bar i o gradina cu terasa.
Accesul la internet WiFi este gratuit in toate camerele i in intreaga proprietate. Camerele Hotelului Nord includ baie privata, dotata cu du i articole de toaleta gratuite. De asemenea, oaspeii au la dispoziie TV, zona de relaxare i dulap. Unele camere au balcon.
Oaspeii se pot relaxa la centrul spa al hotelului, disponibil la un cost suplimentar, care ofera o piscina interioara incalzita, camera salina, duuri senzaii i o sauna uscata. De asemenea, oaspeii activi se pot antrena in sala de fitness.
Hotelul ofera zilnic un mic dejun a la carte, iar oaspeii pot apela i la room service. Hotelul are depozit pentru echipamentele de schi.
Oaspeii se pot bucura de drumeii, ciclism i de plimbari in natura. Zona este potrivita pentru schi, iar hotelul se afla la 5,5 km de partia de schi Runc-tiol i la 18 km de partia de schi Prislop, care beneficiaza de sistem de iluminare. Gara din Vieu de Jos este la 30 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.