Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Leon Beach


Descriere

Localizare: Resort Leon Beach, a fost inaugurat in iunie 2013, este o unitate turistica de top amplasata in Mamaia Nord, intr-o zona exclusivista la aproximativ 80 m de plaja.

Descriere: Resortul Leon Beach ,este locul ideal pentru relaxare si confort ,oferind piscina in aer liber cu sezlonguri, balansoare si un spatiu verde generos. Accesul la internet WIFI este gratuit . Resort Leon Beach este alegerea perfecta pentru un sejur reusit. Structura turistica este format din 4 corpuri de cladire,construite in stil mediteranean ,depasind limitele , designul unui resort clasic si o terasa restaurant moderna unde se pot servi atat mancaruri romanesti cat si preparate din peste, paste , pizza pe vatra etc. Capacitatea terasei restaurant este de in jur de 160 persoane.

Cazare:


Corpul C1 este situat la intrarea in complexul hotelier, este compus din parter si et 1 cu camere duble standard si apartamente standard.
Camerele duble standard dotari si suprafata : tv lcd, aer conditiona , frigider tip minibar, pat matrimonial suprafata 160/200, baile sunt dotate cu cabine de dus sau cazi, uscator de par , suprafata camerei este cuprinsa intre 16-18mp.
Apartamentele standard compuse din (living si dormitor ) dotari si suprafata : tv lcd ( in ambele camere ), aer conditionat (in living si dormitor), frigider, chicineta (mobilier bucatarie cu chiuveta, cuptor cu microunde, toaster, aparat de incalzit apa),pat matrimonial in dormitor 160/200, canapea extensibila in living, suprafata apartament in jur de 40mp.

Corpul C2 este situat dupa terasa restaurant compus din parter si et 1 cu camere duble standard si pat matrimonial dimensiuni 160/200 si pat suplimentar tip fotoliu extensibil cu cost suplimentar 70 lei /noapte cu mic dejun inclus, dotate cu tv lcd, aer conditionat, frigider tip minibar, mocheta, baile sunt dotate cu cazi si uscator de par iar suprafata camerei este in jur de 18mp.

Corpul C3 este corpul principal in care se afla si receptia hotelului, compus din parter+3 et cu camere duble deluxe si apartamente deluxe.
Camerele duble deluxe dotari si suprafat: tv lcd, aer conditionat, mocheta, pat matrimonial dimensiuni 160/200, baile sunt dotate cu cabine de dus si uscator de par, suprafata camerei intre 21-24 mp, anumite camere deluxe sunt dotate cu canapea extensibila cu cost suplimentar 70 lei/noapte cu mic ddejun inclus.
Apartamentele deluxe dotari si suprafata: living (aer conditionat, tv lcd, chicineta(mobilier de bucatarie, cuptor cu microunde,toaster, aparat de incalzit apa, chiuveta)canapea extensibila, mocheta, dormitorul (pat matrimonial dimensiuni 160/200, aer condiotinat, tv lcd,mocheta ) baile sunt doate cu cazi si uscator de par ,suprafata apartamentului in jur de 55mp.

Corpul C4 este situat in spatele corpului C3 dupa locul de joaca si este format din apartamente deluxe si garsoniere.
Apartamente deluxe cu 2 camere (living si dormitor ) dotate in living cu canapea extensibila, aer conditionat, tv lcd, chicineta (mobilier de bucatarie,cuptor cu microunde,toaster, aparat de incalzit apa, chiuveta) ,mocheta, iar in dormitor pat matrimonial160/200, aer conditionat, tv lcd, baile sunt dotate cu cabine de dus si uscator de par, suprafata apartamentului in jur de 55-60mp.
Apartamente cu 3 camere (living si 2 dormitoare ), living:mocheta, canapea extensibila, aer conditionat, tv lcd, chicineta (mobilier de bucatarie,cuptor cu microunde,toaster,aparat de incalzit apa),dormitoare:pat matrimonial de 160/200,mocheta, aer conditionat, tv lcd.
Baile sunt dotate cu cabina de dus si uscator de par suprafata apartamentului fiind de 65mp.
Garsonierele sunt ideale pentru familii cu copii deoarece sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, chicineta(mobilier de bacatarie, cuptor cu microunde, toaste, aparat de incalzit apa), aer conditionat, tv lcd, suprafata fiind de 28-30mp.
Toate camerele si apartamentele au balcoane ( anumite camere si apartamente au vedere spre mare ).

Masa: Resortul are o terasa restaurant unde se pot servi preparate proaspete ,cu un meniu variat a la carte. Terasa restaurantului este moderna, se pot servi atat mancaruri romanesti cat si preparate din peste, paste, pizza pe vatra etc. Capacitatea terasei restaurant este de in jur de 160 persoane.

Facilitati: loc de joaca pentru copii, terasa. Locul de joaca amenajat in cadrul hotelului este foarte generos ,modern, cu multa verdeata si utilat complet pentru distractia copiilor. Hotelul are amenajat un restaurant cu terasa pe care se pot servi atat mancaruri cu specific romanesc cat si preparate din peste , un cuptor de pizza pe vatra ( se pot servi mai multe sortimente de pizza ).
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liberVa rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie