Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LORENA cm

Descriere

Localizare: Complexul de vile Lorena este situat in Mamaia Nord, in apropierea Hanului Piratilor, la aproape 200 de metri de plaja si de zona de cluburi.

Descriere: Complexul de vile Lorena este alcatuit dintr-un numar de patru vile, IULIA, LORENA, RALUCA si MARIA, si ofera acces la foisoarele din curte, bucatarie utilata si dotata, gratar. Camerele sunt spatioase, au aer conditionat, frigidere, televizoare si bai proprii cu cabine de dus. Vilele Lorena, Raluca si Maria au fost construite in 2013, iar vila Iulia in anul 2017, fiind amplasate foarte aproape de plaja (200m), 700 m de Kaufland si la o distanta de 1,5 km de zona falezei din Mamaia.

Cazare:
- Vilele Lorena, Raluca si Maria
Complexul de Vile Lorena este format din 3 vile aflate una langa alta si ofera cazare in Mamaia Nord la doar 200 m de plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele. Sunt 28 camere duble (cu paturi matrimoniale), 2 camere twin (cu 2 paturi single) si 1 apartament cu doua camere (dormitor + living cu canapea extensibila), bucatarie si terasa spatioasa cu loc de luat masa pentru 6 persoane.
- Vila Iulia
Este construita in anul 2017 avand un standard de dotari ridicat.
Are un numar de 25 spatii de cazare, dotate cu grupuri sanitare proprii, mobilate cu mobilier modern. Camerele au paturi duble, aer conditionat, frigidere (minibar) si televizoare led.
Un numar de 6 spatii de cazare au fost extinse si s-a delimitat dormitorul din camera de zi, in care este asezata o canapea extensibila. Vila are parcare proprie imprejmuita fiind dotata cu camere pentru supraveghere. Receptia este spatioasa, avand un hol de primire, in care turistii pot socializa.
Vila Iulia este compusa din:
5 suite junior, 1 open space (garsoniera), 1 camera cu doua paturi, 19 camere cu pat matrimonial, 1 bucatarie complet utilata si dotata, parcare cu 26 locuri.

Facilitati unitate:
- Foisor
- Acces bucatarie
- Zona de barbeque
- Loc de joaca
- Parcare

Facilitati cazare:
- Internet wi-fi
- Aer conditionat
- tv led
- Frigider
- Baie cu dus
- pat matrimonial

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie