Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Alfa


Descriere



Pensiunea Alfa va ofera posibilitatea sa fiti alaturi de copiii dumneavoastra intr-un loc de joaca, sa va plimbati romantic cu hidrobicicleta pe lac, relaxati la pescuit, sa stati la soare pe piscina si de ce nu, sa va pregatiti un barbeque pentru grupul de prieteni .
Pensiunea Alfa este construita pe un singur etaj, are o capacitate de 40 locuri distribuite in 14 camere duble, 2 garsoniere si 2 apartamente.
Camerele sunt dispuse in jurul unei gradini interioare frumos amenajate, fapt care asigura intimitate si liniste turistilor. Camerele sunt spatioase, mobilate elegant si dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, balcon si internet. Baile camerelor sunt amenajate cu instalatii de calitate.

Camerele duble- amplasata la etajul 1 avand o suprafata de 24 mp, pat matrimonial 1.80/2 m,balcon propriu, aer conditionat, tv, minibar,uscator de par, baie cu cabina de dus, fierbator de apa, internet wi-fi, mochetata, patut bebe( gratuit la cerere), papuci camera ,fier de calcat + (masa la cerere).
Camera dubla family (2 adulti) - amplasata la parter avand o suprafata de 35 mp, pat matrimonial 1.80/2 m , canapea dotata cu lenjerie care poate fi utilizata ca pat suplimentar inclusa in pretul camerei, balcon propriu, aer conditionat, tv, minibar, uscator de par, baie cu cabina de dus, fierbator de apa, internet wi-fi, mochetata, patut bebe (la cerere) papuci camera, fier de calcat + (masa la cerere).
Garsoniera (3 adulti) - amplasata la etajul 1,avand o suprafata de 35 mp, pat matrimonial 1.80/2 m + Canapea dotata cu lenjerie care poate fi utilizata ca pat suplimentar, balcon propriu, aer conditionat, tv, minibar, uscator de par,baie cu cabina de dus, fierbator de apa, internet wi-fi, mochetata, patut bebe(la cerere) ,papuci camera, fier de calcat + (masa la cerere).
Apartament (4 adulti) - amplasat la etajul 1, avand o suprafata de 70 mp, compus din living cu canapea extensibila(2 pers) dotata cu lenjerie, dormitor cu pat matrimonial 1.80/2 m, baie cu cabina de dus si jacuzzi, balcon propriu, 2 aparate aer conditionat, tv,minibar, uscator de par, fierbator de apa, internet wi-fi, mochetata, patut bebe(la cerere), halat, papuci camera, fier de calcat + (masa la cerere).



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie