Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEZZI BEACH RESORT


Descriere

ALEZZI BEACH RESORT este situat in Mamaia Nord, de-a lungul Promenadei recent inaugurate, amplasat la numai 5 m de plaja si definind un nou stil de vacanta pentru clientii sai. Pentru o experienta de vacanta completa, complexul pune la dispozitie apartamente spatioase, cu design actual si confortabile
Arhitectura este conceputa astfel incat fiecare dintre cele 160 de apartamente sa aiba vedere laterala la Marea Neagra.
ALEZZI BEACH RESORT te conecteaza la atmosfera senzuala a vietii de noapte imbinata cu starea de confort si relaxare din resort.

Descriere camere:
Garsoniera superior - suprafata de 48 mp, dispune de pat matrimonial, TV, aer conditionat, chicineta cu plita, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa, ustensile de bucatarie, loc de luat masa, terasa. Baia este dotata cu prosoape, uscator de par, articole de baie, cada sau dus.

Apartament living si dormitor - suprafata de 53 mp, dispune de dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibila, TV, aer conditionat, chicineta cu plita, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa, ustensile de bucatarie, loc de luat masa, terasa. Baia este dotata cu prosoape, uscator de par, articole de baie, cada sau dus.

Apartament living si doua dormitoare - suprafata de 80 mp, dispune de doua dormitoare cu pat matrimonial, canapea extensibila, TV, aer conditionat, chicineta cu plita, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, fierbator de apa, ustensile de bucatarie, loc de luat masa, terasa. Baia este dotata cu prosoape, uscator de par, articole de baie, cada sau dus.

Descriere facilitati:
Oaspetii beneficiaza de numeroase facilităţi, precum: 4 restaurante cu specific : turcesc, grecesc si pescaresc, zona rezidenţială cu acces controlat, o piscina exterioara pentru copii, doua piscine exterioare pentru adulti, doua locuri de joacă exterioare, o zona spa dotata cu jacuzzi, sauna umeda si uscata si piscina interioara, fitness gym, farmacie, gelaterie, multiple spaţii verzi, curţi interioare spaţioase, totul integrat într-un resort care priveşte cu încredere în viitor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Shower
SPA
Hairdryer
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Air conditioning
Fridge
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Kids playground
Tea and coffee making
Kitchen Facilities

Locatie