Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG Caballero

   Can Pastilla


Descriere


Hotel complet renovat in anul 2013, intr-un stil nou contemporan dar plin de eleganta.
Situat intr-o gradina de palmieri, la o scurta plimbare de plaja cu nisip auriu, Hotelul Caballero este locul ideal pentru o vacanta de familie plina de relaxare, distractie si soare.

Localizare
Hotelul se afla situat pe in zona Playa de Palma, la 5 km distanta de aeroport si 10 km de centrul orasului Palma.

Puncte de interes
-> Palma Aquarium
-> Castelul Bellver
-> Orasul Palma
-> Pesterile Drach

Atu-uri
-> Renovat complet in 2013
-> Acces internet wireless gratuit
-> Recomandat familiilor

Facilitati hotel
Hotelul dispune de o zona de relaxare, o zona de jocuri si de citit, un restaurant, un cocktail bar, lounge, piscina interioasa, piscina exterioara, gradina, teren de tenis, program de animatie, masa de tenis, billiard, sala de conferinte, acces wi-fi cu taxa, centru wellness cu sauna finlandeza, baie turceasca, Jacuzzi, camere pentru masaj si sala de fitness. Recepetia este disponibila 24h, seiful se regaseste la receptie.

Tipuri de camere
-> Single
-> Double
-> Superior double
-> Double with side sea
-> Triple

Dotari camere
Hotelul pune la dispozitia turistilor 308 camere moderne si confortabile echipate cu TV LCD , acces wi-fi cu taxa , telefon direct, mini bar, seif ( contra cost), aer conditionat si incalzire centralizata, baie dotata cu uscator de par oglinda pentru machiaj si cosmetice.Cemerele au parchet si terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.