Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua BOCCACCIO


Descriere

Descriere: rezervatia naturala SAlbufera este situata la doar 5 minute de mers fata de hotelul Boccaccio.La aeroportul Palma se poate ajunge in 50 de minute, cu masina.
Localizare: Roc Boccaccio se afla langa Lacul Esperanza si la 10 minute de mers pe jos de plaja din Alcudia.Lacul Esperanza este popular pentru practicarea sporturilor nautice precum windsurfing sau caiac.
Facilitati camere: Hotelul dispune de 272 de camere amplasate pe 5 etaje.Acestea ofera telefon, seif contra cost, TV satelit, climatizare, baie, dus, WC, balcon.La cerere frigider (contra cost).
Facilitati hotel: hotelul Boccaccio pune la dispozitia oaspetilor o piscina in aer liber, un centru de fitness, sauna, un teren de tenis si biciclete de inchiriat.Hotelul ofera un serviciu de transfer la centrul de fitness situat la 1 km distanta.Restaurantul de pe plaja numit El Playero, ofera mancaruri mediteraneene, hotelul mai ofera sezlonguri si umbrele de soare.Exista, de asemenea, un bar la piscina si un snack bar unde oaspetii pot manca sau bea.Alte facilitati: sala fitness, volei, tenis de masa.Contra cost: biliard, fotbal, mountainbike, biciclete, sauna, masaj (contra cost).
Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Tip masa: all inclusive.
www.roc-hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie