Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ciudad Laurel Aparthotel

   Cala Millor


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Cala Millor, la aproximativ 800 de m de o plajă cu nisip cu intrare lină în apă, într-o zonă liniștită.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și un medic de la hotel. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Camerele au o chicinetă cu un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Hotelul oferă prin boccia, volei de plajă și volei și prin ciclism/ciclism montan și tir cu arcul cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări și live cooking. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant
Piscina exterioara