Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MON JARDIN

   Mahmudia


Descriere

Hotel Mon Jardin 4 stele este una dintre cele maimoderne unitati de cazare din Delta Dunarii. Este construit pe malul apei sieste inconjurat de gradini amenajate cu alei pentru plimbare si bancute pentruodihna. Ofera confortul necesar pentrecerii unui sejur relaxant si inacelasi timp ofera acces facil pentru plimbari in Delta sau pentru pescuit.
Hotel Mon Jardin are in dotare, pe langa spatiile de cazare, restaurant cuterasa in aer liber, ponton pentru acostarea ambarcatiunilor, piscina cusezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, zona amenajata pentrubarbeque, bar, teren de sport.
Dotari generale
-18 camere duble standard, 9 camere duble junior, 8 camere family, 2apartamente
- restaurant, bar, terasa
- ponton
- piscina, gradina
- sala de conferinte
- loc de joaca pentru copii
- parcare
- teren de sport
Dotari camere
Toatecamerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par,halate si prosoape pentru piscina, minibar, baie proprie, internet wireless.
Camera dubla family este formata din 2 camere, dormitor cu pat matrimonial sicanapea extensibila pentru 2 persoane, si are vedere la Dunare.
Apartamentul este format din dormitor si living, 2 balcoane, 1 baie cu cada sivedere la Dunare.
Servicii
Alteservicii: Parcare, internet gratuit, organizare excursii in Delta Dunarii,rezervatia Letea si la Manastirile din nordul Dobrogei, organizare degustare devinuri, partide de pescuit, organizare picnic pescaresc, caiac.
Facilitati
PiscinaInternet Sala conferinta Loc joaca Parcare Restaurant Aer conditionat

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.