Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aliki Hotel

   Nikiana


Descriere

Hotelul Aliki 4* a fost construit in 1996, este o afacere de familie si ofera servicii demne de ospitalitatea greceasca. Este situat pe un deal si are vedere panoramica spre marea Ionica.

Localizare
Hotelul este  situat de-a lungul  soselei de centura a insulei Lefkada, in partea de est a insulei, la 1.5 kilometri de statiunea Nikiana. Hotelul se afla la 4 kilometri de statiunea Nidri, la 10 kilometri de orasul Lefkada, la 24 de kilometri de coasta Kathisma si la 40 de kilometri de cartierul Porto Katsiki. 

Categorie
4*

Tip masa
Mic Dejun

Facilitati hotel
Facilitati in hotel: piscina exterioara, gradina, aer conditionat, internet wireless, sala de mic dejun, bar, lift, parcare, exchange, seif, serviciu de trezire, rent a car si parcare. Se permite accesul cu animale de companie.Hotelul pun la dispozitia turistilor receptie, bar-restaurant, piscina si terasa la ultimul nivel al hotelului.In hotel exista lift pentru accesul mai usor catre cele 4 etaje ale hotelului si rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati camere
Hotel ofera cazare in 22 de camere duble, ce au in dotare: incalzire centralizata & aer oconditionat, telefon, TV, minifrigider, acces la internet Wi-Fi (gratuit), uscator de par, grup sanitar propriu cu dus si balcon. La cerere se ofera patut de bebelus.

Site
www.alikihotel.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.