Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vibra Mare Nostrum

   Playa D039en Bossa Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Vibra Mare Nostrum se află la 100 de metri de plaja Playa D'En Bossa din Ibiza. Acest hotel tip buget are piscină, centru de fitness și piscină pentru copii.

Cele mai multe camere ale Hotelului Vibra Mare Nostrum au terasă privată. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit. Se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness al Hotelului Vibra Mare Nostrum. De asemenea, complexul pune la dispoziție un teren de tenis, o sală de jocuri și de tenis de masă. Hotel Vibra Mare Nostrum are un restaurant tip bufet cu bucătărie deschisă. Oaspeții au la dispoziție un bar langă zonă și un lounge cu TV.

Clubul de noapte Hï Ibiza se află la 15 minute de mers pe jos de complex. Chiar in fața hotelului există o stație de autobuz care oferă legături directe către orașul Ibiza, situat la 1,5 km. Aeroportul Ibiza se află la aproximativ 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie