Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vibra Bossa Flow

   Playa D039en Bossa Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat la doar 250 de metri de plajă Playa d’en Bossa și la numai 3 km de centrul orașului Ibiza, acest complex hotelier este locul perfect pentru a vă bucura de un cadru liniștit și de viață de noapte animată din Ibiza. Este disponibil WiFi gratuit.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile din jurul piscinei hotelului sau pot face o baie răcoritoare in zonă sub soarele fierbinte din Ibiza.

De la Hotelul Playasol Bossa Flow, oaspeții pot face o plimbare pană in centrul orașului Ibiza sau la plajele impresionante și la micile golfuri ascunse ale zonei. De asemenea, aceștia pot lua o ambarcațiune din portul orașului Ibiza pană pe insula Formentera, situată in apropiere.

Hotelul are o locație ideală pentru ca oaspeții să se poată bucura de viața de noapte fantastică a orașului Ibiza. Cluburile renumite Space și Bora-Bora sunt la numai o scurtă plimbare de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie