Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRUPOTEL IBIZA BEACH & SPA (ONLY ADULT )


Descriere

Locatia hotelului, cuibarit magnific pe plaja si inconjurat de paduri mediteraneene de pini, face din acest complex un loc idilic pentru o vacanta pentru cupluri sau prieteni (doar pentru adulti). Situat chiar in fata plajei Playa de S´Arenal Petit din Ibiza, oaspetii se bucura de Marea Mediterana si de servicii de neegalat.

Localizare:

Grupotel Ibiza Beach (only adult) este situat chiar pe plaja Playa de S´Arenal Petit din Portinatx.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24 de ore, restaurant, bar, doua piscine exterioare cu sezlonguri, umbrele de soare, acces direct la plaja prin niste trepte, zona Spa si Wellness, program de divertisment seara, Wi-Fi, schimb valutar si servicii medicale disponibile la cerere, servicii de inchiriere biciclete si masini. Oaspetii vor gasi un centru de activitati pentru sporturi nautice si o scoala de scufundari in apropiere, un teren de golf la aproximativ 35 de kilometri de hotel.

Facilitati camere:

Este un complex format din patru cladiri cu un total de 190 de camere, dintre care oaspetii pot alege dintr-o gama larga de camere, de la dormitoare duble cu vedere la mare pana la apartamente spatioase la etajele superioare ale cladirii. Grupotel Ibiza Beach Resort are cateva facilitati de prima clasa si este decorat cu cele mai recente tendinte de design.

Toate camerele ofera telefon, TV prin satelit si Wi-Fi, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par si oglinda cosmetica, terasa sau balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie