Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ AQUAVIVA

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Deschis in anul 2015, asezat pe plaja proprie cu nisip fin, cu un parc acvatic tematic, cu spatii de cazare elegante si servicii de cea mai buna calitate, hotelul Jaz Aquaviva din Madinat Makadi, reprezinta vacanta ideala pentru toate categoriile de turisti.

Jaz Aquaviva este situat în centrul staţiunii Madinat Makadi, aeroportul din Hurghada este la 45 km distanta.
 

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, zona de lobby, restaurante, baruri, piscine, terasa, club pentru copii, piscina pentru copii, centru Spa, masaj, sauna, centru de fitness, magazine, teren de tenis, sporturi nautice, canotaj, pescuit, snorkelling, windsurfing, scufundări, precum şi călărie, shuttle bus gratuit pana la plaja, loc pentru depozitarea bagajelor, birou de turism, schimb valutar, parcul acvatic Makadi Water World, cu 50 de tobogane cu apă, precum şi un teren de golf profesionist cu 18 găuri, plaja privata amenjata.

Facilitati camere:

Jaz Aquaviva are 487 camere și apartamente. Interioarele sunt primitoare, au culori reci și un decor clasic. Fiecare cameră are in dotare aer conditionat, mini-bar, facilitati pentru cafea si ceai, uscator pentru par, telefon, Tv satelit, balcon/ terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.