Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ AQUAMARINE RESORT HURGHADA

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Hotelul este situat la 12km de aeroportul din Hurghada, la extremitatea sudică a statiunii, pe malul mării. Jaz Aquamarine Resort face parte din lantul Jaz Hotel Group, cu hoteluri ce dispun de servicii excelente, gastronomie rafinată, cazare elegantă si divertisment vibrant, oferind clientilor un sejur cu o experiență de neegalat.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, lobby, 7 restaurante, dintre care 4 sunt restaurante à la carte, baruri, 17 piscine, dintre care 4 sunt pentru copii, parcul acvatic al hotelului cu 22 tobogane, din care 8 sunt pentru copii, terasa, piscină interioara, schimb valutar, divertisment, magazin de suveniruri, un centru de conferinţe, kids' club, Wi-Fi, centru Spa si Wellness, jacuzzi, saună, centru de scufundări, teren tenis, teren sport.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 1001 de camere de diferite tipuri, confortabile si cu mobilier modern. Toate sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus si uscator pentru par, produse de toaleta, wi-fi gratuit, Tv LCD /satelit, facilitati pentru a face ceai si cafea, mini-bar si balcon /terasa.


 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.