Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IMPERIAL SHAMS ABU SOMA

   Safaga


Descriere



Localizare:

Hotelul se află pe plaja cu nisip fin, la 45 km de aeroportul internaţional din Hurghada şi la 8 km de Orașul Safaga. Este un hotel cu servicii si facilitati recomandate atât pentru cupluri cât şi pentru familii.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24h, lobby, restaurant principal, 2 restaurante a la carte, cafenea, 3 baruri, un pub cu specific englezesc şi o discotecă, spălătorie şi curăţătorie, centru comercial, salon de infrumusetare, centru Spa, casă de schimb valutar, cabinet medical, Wi-Fi, shutle de transfer, cameră de bagaje, saună, cameră cu aburi, sală fitness, masaj, teren de tenis, teren de squash, biliard, tenis de masă, darts, volei pe plajă, călărie, mini-golf, sporturi acvatice, scufundări, snorkeling, parasailing, wind surfing, spectacole tematice, club pentru copii, loc de joacă special amenajat, echipă de animaţie, mini discotecă, meniu special în cadrul restaurantului principal, plaha privata.

Facilitati camere:

Hotelul deţine 322 camere spaţioase şi luxoase, toate cu vedere catre mare, prevazute cu balcon /terasă, baie cu cadă, uscător pentru păr, telefon, aer condiţionat, TV satelit, mini-frigider, seif, room-service (contra cost). Hotelul deţine şi camere pentru persoanele cu dizabilităţi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.