Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROTEL MAKADI BEACH

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Un hotel deosebit, intr-un peisaj tropical, cu o atmosferă cosmopolită, Iberotel Makadi Beach Resort este ca o escapadă de lux pe plajă. Hotelul a fost premiat pentru eforturile sale de integrare cu mediul natural. Serviciile impecabile și divertismentul rafinat fac din această stațiune o alegere de top pentru turiștii de pe coasta Mării Roșii. Situat in Golful Makadi, la 30 km de Aeroportul Hurghada.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie 24h, lobby, 3 restaurante à la carte și un restaurant principal, 4 baruri, Wi-Fi, piscine pentru adulti si copii, divertisment de seara, club pentru copii, teren de tenis, meniu pentru copii, magazine, aqua park, centru de scufundari, teren de golf, masaj, centru Spa si Wellness, sauna, baie de aburi si jacuzzi , sala de sedinte, salon de infrumusetare, cabinet medical, aerobic, volei, tenis de masa, biliard, plaja privata cu umbrele si sezlonguri / paturi de plaja.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de o cladire principala cu un singur etaj si un complex de cladiri cu 2 si 3 etaje, cu un total de 313 camere, elegant amenajate si moderne. Fiecare camera este dotata cu Tv satelit, baie privata cu uscator pentru par si articole de toaleta, balcon / terasa, mini-bar, aer conditionat, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.