Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON HURGHADA PLAZA


Descriere



Localizare:

Hotelul Hilton Hurgada se situează direct pe malul mării, la doar 5km de aeroportul internațional din Hurghada si la 2km de zona comerciala. Un hotel ce se distinge prin eleganta si confort, facilitati si servicii de cea mai buna calitate.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera clientilor sai : receptie 24, zona de lobby, personal multilingv, lift, camera de bagaje, 3 restaurante, 6 baruri, sala de conferinta, activitati pentru copii, meniu pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini-club, salon de infrumusetare, magazine, centru schimb valutar, spalatorie, centru Spa, club de noaspte, sala de fitness, masa de tenis, biliard, piscine, aqua park, sporturi pe apa (scuba diving, snorkeling, squash, ski pe apa), teren de tenis, parcare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, parcare, plaja privata cu nisip.

Facilitati camere:

Camerele elegante si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, balcon, Tv/ satelit, birou de lucru, alarma, seif, articole de toaleta, uscator pentru par, Wi-Fi, mini-bar, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie