Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT

   Marsa Alam


Descriere

Descriere: Hilton Marsa Alam Nubian este un resort all Inclusive de 5 stele compus din 23 de cladiri in stil nubian, fiind o oaza de calm, unde puteti savura preparate din bucataria locala, cafea araba, puteti sa va bucurati de spectacolele orientale la Souk Cafe cu tematica beduina, sa admirati privelistea captivanta, apoi sa va racoriti in piscina, sa faceti snorkelling pe reciful de corali sau sa va mentineti in forma la sala de sport.

Localizare: Hotelul Hilton Marsa Alam Nubian se bucura de o locatie frumoasa pe malul Marii Rosii, in golful Abu Dabab, la 30 km de aeroportul international Marsa Alam.

Plaja: Hilton Marsa Alam Nubian dispune de o plaja privata cu nisip. Exista si recif de corali, pentru care recomandam incaltaminte de protectie. Plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si prosoape. Reciful este unul dintre cele mai renumite locuri de scufundari din lume, fiind potrivit in special pentru incepatori si scufundari de noapte. Dugong (vaca de mare) si pestii de piatra sunt adesea vazuti acolo.

Dotari camere: Hilton Marsa Alam Nubian de 395 camere spatioase si primitoare, dotate cu aer conditionat individual, wifi, mini bar, seif, baie cu dus, cada si uscator de par, halat de baie si papuci de casa, articole de toaleta gratuite, televizor LCD prin satelit, telefon international cu linie directa, balcon / terasa, facilitati pentru preparat cafea/ceai.

Facilitati hotel: Hilton Marsa Alam Nubian pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, acces direct la plaja, wi-fi in toate zonele publice, seif, bancomat, schimb valutar, serviciu de spalatorie, camera pentru bagaje, magazine, parcare, inchirieri de masini, asistenta medicala. De asemenea hotelul dispune de un restaurant principal, 4 baruri, 4 piscine, centru fitness si spa.
Se pot practica diferite activitati, cum ar fi sporturi acvatice, snorkeling, scufundari, aqua gym. In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment. Pentru copii exista un loc de joaca si un mini club.
Programul all inclusive serveste in baruri o gama larga de bauturi, preparate usoare si divertisment. Restaurantul Marsa serveste preparate din bucataria internationala, mediteraneana si din Orientul Mijlociu pe tot parcursul zilei, iar barul Kush ofera aperitive relaxate.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.hilton.com/en/hotels/rmfhihi-hilton-marsa-alam-nubian-resort/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.