Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII REVIERA AQUA PARK RESORT COUPLES AND FAMILIES ONLY

   Hurghada


Descriere

HAWAII REVIERA AQUA PARK RESORT COUPLES FAMILIES ONLY


Prezentare oficiala hotel
: www.newhawaii-resorts.com

Localizare: Aceasta proprietate este la 2 minute de mers pe jos de plaja si situat la 11 km nord de Hurghada, la 20 km de aeroport si 10 km de El-Gouna.

Masa: Restaurantul principal de la hotel serveste un mic dejun extins, bine apreciat de oaspeti pentru varietatea sa. Exista atat locuri in aer liber, cat si locuri interioare disponibile, asigurandu-va ca va puteti bucura de umbra sau de soarele egiptean in timpul liber. Ofertele a la carte vin sub forma de bucatarii asiatice si italiene, in timp ce exista, de asemenea, un bar langa piscina pentru cocktailuri si gustari si chiar un bar pe plaja, astfel incat sa puteti combina nisipurile cu o bautura rece.

Relaxarea este asigurata de facilitatile de wellness si de agrement de la hotel, iar la mai putin de 16 km exista un teren de golf. Sporturi nautice sunt disponibile pe plaja.

Facilitati hotel: Complexul ofera un club pentru copii. Aceasta proprietate are 2 restaurante a la carte si WiFi gratuit in zona holului. Hawaii Riviera Aqua Park Resort ofera un centru modern de wellness cu sauna, cada cu hidromasaj si facilitati de masaj. Complexul are, de asemenea, un restaurant a la carte asiatic si italian, un bar langa piscina si un bar pe plaja.

Facilitati camere
: Hotelul ofera 308 camere cu vedere la Marea Rosie.Toate unitatile de cazare au TV cu canale internationale prin satelit, telefon, minibar, aer conditionat, baie, uscator de par, seif digital si balcon sau terasa. Restaurantul principal ofera un bufet generos, atat in camera, cat si in aer liber.









Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.