Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAVITY HOTEL & AQUA PARK HURGHADA ( EX SAMRA BAY

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Gravity Aqua Park este un hotel de 5 stele situat pe plaja, in centrul Promenadei Hilton Square, la 5 minute de aeroportul din Hurghada. Hotelul este construit pentru a captiva calatorii atenti la detalii, prin arhitectura eleganta si ospitalitatea excelenta pana la check-out. 

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie: receptie 24h, lobby, acces la internet Wi-Fi în lobby, restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 5 baruri, 4 piscine, piscină exterioară pentru copiii, sezlonguri, atât la plajă, cât și la piscină,  centru Wellness & Spa, baie turcească, saună, jacuzzi, salon de înfrumusețare, sală de fitness, aqua gym, aerobic, polo pe apă, teren de volei pe plajă, program de animație, muzică live, biliard, servicii de spălătorie, servicii medicale, schimb valutar, servicii de transfer, magazine, sală de conferințe, parcare. Gravity Aqua Park are o plaja privata cu nisip, cu o laguna naturala unica.

Facilitati camere:

Hotelul este format din clădirea principală, iar cele 290 de camere sunt toate prevazute cu baie cu cadă/duș, uscător pentru păr, produse de toaleta, aer condiționat, seif, mini-bar, telefon, Tv/satelit, facilități pentru cafea si ceai, balcon / terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.