Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN BEACH RESORT

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Golden Beach Resort este situat într-o locație liniștită, inconjurat de o gradina tropicala, la nord-vest de Hurghada, direct pe o plajă largă și frumoasă. El Gouna este la aproximativ 10 km distanță, iar centrul orașului Hurghada este la aproximativ 15 km.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24h, zona de lobby, restaurant bufet, 6 restaurante a la carte, 9 baruri, 6 piscine exterioare, 2 dintre ele conectate cu un rau artificial, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si plaja, Wi-Fi gratuit in lobby, sala fitness, centru Spa, piscina pentru copii cu 3 tobogane, club pentru copii, loc de joaca, meniu pentru copii, mini-disco, concursuri si activitati sportive pentru copii, cinema 3D pentru copii, magazine, ponton, animatie, discoteca, activitati sportive (tenis, volei pe plaja, fotbal pe plaja, polo pe apa, tenis de masa, darts, boccia, badminton, minigolf), centru sporturi nautice, centru scufundari.

Facilitati camere:

Hotelul are un total de 456 de camere, toate prevazute cu aer conditionat, telefon, Tv satelit, baie cu dus/cada, produse de toaleta,  uscator de par, mini-bar, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.