Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Desert Rose

   Hurghada


Descriere

Desert Rose 5* - Hurghada


Situat in Hurgada, la 15 minute de aeroport, Desert Rose 5*, se afla in inima orasului si ofera camere cu aer conditionat si balcon privat. Acesta include 3 piscine, un centru spa, o piscina pentru copii si o plaja privata de-a lungul Marii Rosii de 1 kilometru. De asemenea, include un parc acvatic.nbsp;
Prezentare oficiala: https://www.desertrose.com/


Relaxare:nbsp; Exista o lista nesfarsita de activitati de distractie si fitness atat pentru copii, cat si pentru adulti. Oasteptii hotelului se pot bucura de o gama larga de sporturi, de la tir cu arcul la tenis, de lanbsp; fitness lanbsp; Cross Training sau cu Floatfit sau de la lectii de Zumba sau dans latin, la un curs de yoga.


Cea mai apropiata plaja:nbsp; Complexul de 5 stele are propria zona de plaja private, de-a lungul Marii Rosii de 1 kilometru.


Servicii de masa:nbsp; Se poate servi masanbsp; intr-unul din cele 5 restaurante ale resortului iar bauturile le puteti servi intr-unul dintre cele 8 baruri, 2 cluburi, 1 pub si o gradina de iarna.
Restaurantul principal, The Palm, serveste micul dejun tip bufet, pranzul si 7 cine tematice magnifice in fiecare noapte a saptamanii, pe langa cina tarzie si micul dejun devreme. Restaurantul La Dolce Vita, ofera mese rafinate dintr-un meniu a la carte, actualizat zilnic si cu o selectie de mancaruri italiene clasice. Fermecator si autentic, restaurantul Il Delfino, va aduce mancaruri delicioase din fructe de mare intr-un cadru de pe malul marii, pe malul Marii Rosii. Restaurantul Fattoosh, ofera o bucatarie delicioasa din Orientul Mijlociu servita intr-un cadru in aer liber. Daca doriti sa va bucurati de bucataria mexicana la cea mai buna calitate, puteti allege restaurantulnbsp; Ranchero.
Va puteti bucura de mult barulnbsp; Sand Bar si de leaganele sale. Un bar informal pe nisip cu vedere la laguna, care ofera bauturi si gustari pana la apus. Sand Bar functioneaza in noptile de vara pentru petreceri tematice si evenimente speciale. Barul Bella Vista este situata in mijlocul apei, cu vederi panoramice la 360 de grade asupra marii si a lagunei. Aici oaspetii se pot bucura de cocktail-urile lor preferate, gustari sau ceai. Va puteti bucura de o cafea pe minunata pergola de la Rose Bar dimineata si de o bautura rece noaptea in lounge-ul elegant interior. Barul Tropicana este unul dintre locurile preferate ale oaspetilor fiind situate in zona piscinei. Barul in aer liber Sunset este locul perfect pentru a va relaxa in timp ce copiii dvs. se joaca la clubul pentru copii sau dupa o baie captivanta intr-una din piscine.


Este un bar? Este un lounge in aer liber? sau este un hub de divertisment live! Club Soda iti aduce bauturi, popcorn, inghetata, Shisha si muzica minunata pe tot parcursul zilei. Clubul The Dance, va aduce distractie, pentru ca oaspetii sa se bucure de ritmurile DJ, ducandu-va intr-o calatorie in jurul lumii cu cele mai bune si mai recente hituri internationale.
Pubul sportiv al statiunii, Harrys, ofera bauturi, dans si jocuri, timp ce urmariti scorul de fotbal al echipei dvs. preferate.
Bucurati-va de noptile de film pentru copii si pasiunea acoperirii fotbalului live in frumoasa Gradina de Iarna, alaturi de evenimentele Amphitheatre care se muta acolo in noptile mai reci.
Coltul de shisha Ali Baba ofera oaspetilornbsp; locul ideal pentru a va relaxa in aromele pipelor orientale aromate intr-un loc relaxat cu tema araba.


Localizare: Aeroportul International Hurgada se afla la o distanta de 15 km de resortul Desert Rose 5*.


Activitati: Exista o selectie de activitati oferite pe tot parcursul zilei in sala de gimnastica interioara sau zona de antrenament in aer liber, pe puntea yoga cu vedere la Marea Rosie sau cu un antrenor personal. Sporturi nautice, jocuri pe plaja, windsurf, scufundari si vanatoare la apus de soare, sunt cateva dintre distractiile in apa. Distractie in familie, la parcul acvatic cu piscina incalzita, la cinema pentru copii sau mini disco. Babysitters disponibile la cost splimentar. Poti afla despre cultura sinbsp; istoria Egiptului printr-o serie de activitati locale. Poti invata argoul egiptean, dansul din buric sau vizita situl arheologic din apropiere.nbsp; Muzica live, spectacole de dans si petreceri tematice, pentru nopti de distractie si divertisment sub cerul instelat al Marii Rosii.


Facilitati camere:
Camerele standard
au vedere la gradinile luxuriante, diverse piscine sau privelisti spectaculoasa la laguna sau la Marea Rosie. Aceste camera au 32 m si contin AC, seif, mini bar, dus, tava de cafea, balcon, oglinda de machiaj.
Camerele superioare, recent renovate, au vedere la gradini luxuriante sau piscine stralucitoare si ofera decor modern elegant, dusuri de lux si bai cu suprafete elegante de marmura si iluminat contemporan. Aceste camere superioare au 32 m si sunt cu vedere la gradina si piscina. Acestea aunbsp; nbsp;WiFi gratuity, AC, Seif, Mini Bar, Balcon, dus, tava de cafea, oglinda de machiaj si uscator de par.
Beach front Villa- Vilele uimitoare de la Desert Rose Resort, cu vedere la mare si laguna, garanteaza oaspetilor nostri o experienta de vacanta de neuitat. Vilele cu inaltime dubla, au trei dormitoare cu baie privata si o baie separate, se alatura unei bucatarii in plan deschis complet echipata, o zona mare de living si de luat masa, precum si terase cu vedere la mare si gradini private, pentru un sejur de vacanta de lux. Vilele au o suprafata de 300 m. Acestea contin, vedere la malul marii sau gradina private, terasa, sufragerie, zona de luat masa, cuptor cu microunde, frigider, AC, halat de baie si papuci si seif.
Club Suite- Apartamentele Deluxe Club, ofera vedere directa la laguna si plaja, oferind confortul suprem pentru oaspetii. Apartamentele au o suprafata de 64 m si contin AC, seif, mini bar, sufragerie, balcon, dus, tava de cafea, oglinda de machiaj, halat de baie si papuci si uscator de par.
Club Room- Desert Rose Resort ofera oaspetilor 24 camere Club Deluxe, toate cu vedere directa la laguna si la malul marii. Camerele au o suprafata de 32 m si contin, AC, seif, mini bar, balcon, dus, tava de cafea, oglinda de machiaj si uscator de par.
Junior Suite- Cele 4 Apartamente Junior ofera oaspetilor confortul maxim si lux. Apartamentele au supafata de 64 m. Au vedere la gradina si piscina, au AC, seif, mini bar, cada, o canapea pat si tava de cafea.
Accessible Room - Desert Rose Resort ofera 10 camere accesibile complet echipate pentru oaspetii cu mobilitate redusa. Acestea au usi cu latime marita, manere speciale lanbsp; baie si dusuri cu rol, precum si vedere la piscina si gradina. Camerele au suprafata de 64 msi au vedere la gradina si piscina. Contin AC, balcon, sine de baie, seif, mini bar si tava de cafea.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.