Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Paradisio El Gouna

   El Gouna Hurghada


Descriere

Club Paradisio este situat la o distanta de aproximativ 20 km distanta fata de aeroportul Hurghada, in El Gouna, pe malul mării Rosii. Hotelul pune la dispozitia turistilor 3 piscine exterioare (dintre care 2 sunt incalzite pe timpul iernii), 1 piscina pentru copii, mai multe restaurante a la carte si bufet, numeroase baruri (lobby bar, pool bar, Pharaon Bar sau Morgan’s Beach Bistro) si centru SPA. De asemnea, in cadrul resortului exista facilitati pentru snorkeling, diving, volei pe plaja si lectii de innot. Club Paradisio dispune de 239 camere si suite repartizate in mai multe corpuri. Toate camerele au balcon sau terasa si ofera vedere spre mare, piscina sau gradini. Acestea sunt dotate cu baie proprie cu dus si articole de baie, telefon, TV, minibar, acces la internet si seif.

Localizare

Club Paradisio El Gouna este situat  la o distanta de aproximativ 20 km distanta fata de aeroportul Hurghada, in El Gouna, pe malul mării Rosii.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 3 piscine exterioare (dintre care 2 sunt incalzite pe timpul iernii), 1 piscina pentru copii, mai multe restaurante a la carte si bufet, numeroase baruri (lobby bar, pool bar, Pharaon Bar sau Morgan’s Beach Bistro) si centru SPA.

De asemnea, in cadrul resortului exista facilitati pentru snorkeling, diving, volei pe plaja si lectii de innot.

Facilitati camere

Club Paradisio dispune de 239 camere si suite repartizate in mai multe corpuri. Toate camerele au balcon sau terasa si ofera vedere spre mare, piscina sau gradini. Acestea sunt dotate cu baie proprie cu dus si articole de baie, telefon, TV, minibar, acces la internet si seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Seif
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina