Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL BEACH RESORT HURGHADA

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Coral Beach Hurghada Resort 4* se afla pe tarmul marii, la 17 km de aeroportul din Hurghada si la 23 km de centrul vechi al orasului. Hotelul reprezinta una dintre cele mai accesibile variante de cazare in statiune, pentru toate categoriile de turisti.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24h, zona de lobby, 2 piscine in aer liber, camera de bagaje, schimb valutar, birou de turism, piscina pentru copii cu tobogane, teren de tenis, magazine, loc de joaca, mini-club pentru copii, teren de tenis, galerie comercială, centru de scufundări si un teren de volei pe plajă, restaurante, baruri, cafenea, acces imediat la plajă, centru Spa, baie turcească/baie de aburi, sală de fitness, Wi-Fi (zone publice), Are acces direct la o plaja privata, cu nisip, cu o lungime de 1,2 km. Hotelul ofera facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
 


Facilitati camere:

Toate cele 369 de camere sunt moderne si luminoase si sunt prevazute cu: Tv /satelit, mini-bar, aer conditionat, baie privata cu dus /cada, uscator pentru par, articole de toaleta, seif, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.