Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTINENTAL HOTEL HURGHADA

   Hurghada


Descriere



Localizare:

Amplasat în Hurghada, pe coasta de vest a Mării Roșii, Hotelul Continental se întinde pe un total de 135.000 de metri pătrați, înconjurat de grădini, situat pe propria sa plajă largă de nisip curat, la o distanta de 7 km de aeroportul Hurghada si la 11 km de centrul orasului vechi.

Construit in anul 1994, ultima renovare a avut loc in anul 2013, hotelul are toate caracteristicile si facilitatile pentru a transforma sejurul clientilor intr-o vacanta plăcuta, cu o atmosferă liniștită și relaxantă.

Facilitati hotel:

Complexul Continental Hurghada dispune de urmatoarele facilitati: receptie 24h, lobby, cabinet medical, centru de schimb valutar, 6 restaurante (5 a la carte), meniu pentru copii, 3 baruri, piscina exterioara, aqua aerobic, centru Spa, sala de fitness, sauna, masaj, baie cu aburi, se pot practiva activitati precum volei pe plaja, polo pe apa, darts, bocce, billiard, teren de tenis, windsurfing, squash, canoe, piscina exterioara, loc de joaca si miniclub pentru copii, magazine, salon de infrumusetare, program de divertisment, centru diving, plaja proprie, cu nisip cu port privat.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 252 de camere, de diferite tipuri ce sunt dotate cu: baie proprie cu cada sau dus, uscator pentru par, produse de toaleta, TV cu ecran plat / satelit, aer conditionat centralizat, telefon, mini-bar, cafetiera, seif, balcon sau terasa, acces la internet (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.