Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB PARADISIO EL GOUNA

   El Gouna


Descriere

Prezentare oficiala: https://club-paradisio-el-gouna-hotel.booked.net/


Relaxare: Oaspetii se vor bucura de acces gratuit la o camera de relaxare si la un centru de scufundari. Facilitati de sauna, jacuzzi, o zona de wellness si servicii de masaj pot fi gasite la fata locului. De asemenea, ofera oaspetilor kite surfing, tir cu arcul si squash.


Servicii de masa: ALL INCLUSIVE


Restaurantul Marco Polo cu vedere spre laguna va serveste bucate alese din meniul international si bufete cu gatit live. De asemenea va asteptam si la Bistro Beach unde puteti servi o masa usoara, bauturi si racoritoare. Barul de la receptia hotelului cat si cel de la piscina, va stau la dispozitie cu bauturi alcoolice, racoritoare si snack-uri si nu in ultimul rand, turistii sunt asteptati la discooteca hotelului.nbsp;nbsp;


Localizare: Club Paradisio El Gouna este situat la 2,6 km de plaja Marina si la 1,6 km de portul de agrement Abu Tig si la 45 m de Aeroportul International Hurghada.


Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor un centru SPA, un centru fitness, piscina, teren de tenis, gradina, 3 piscine pentru adulti dintre care 2 sunt incalzite si o piscina pentru copii, restaurante, baruri,nbsp; club pentru copii, room service, WIFI cu plata si free in spatiile comune.


Facilitati camere:nbsp;WIFI contra cost, aer conditionat, seif, frigider, mini-bar, terasa sau balcon, facilitati de ceai si cafea, birou in camera, telefon cu linie directa, televizor si televiziune prin cablu, baie privata, uscator par si oglinda cosmetica.


Tipuri de camere:
Club Twin Room:nbsp; camere cu vedere spre Marea Rosie, piscina sau gradina cu 2 paturi single
Standard Double Room: camere cu vedere spre Marea Rosie, piscina sau gradina cu un pat dublu sau twin.
Standard Single Room: camere cu vedre spre gradina cu un pat
Standard Suite: suite cu vedere spre Marea Rosie, piscina sau gradina pentru 2 persoane
Standard Junior Suite: suite cu vedere spre Marea Rosie, piscina sau gradina pentru 2 persoane
Superior Standard Double Room: camere cu vedere spre Marea Rosie sau piscina pentru 2 persoane cu pat dublu sau twin.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.